Thursday, May 7, 2009

khas untuk new author


assalamualaikum ,
apa khabar semua?blog ni makin lama makin sunyi.mungkin sebab ramai yang tengah bercuti.Apa-apa pun,di USM,masih tinggal adik-adik kita(2nd year) yang sedang belajar untuk menghadapi Selanjar 2,3 minggu dari sekarang.Semoga berjaya ye=p.
Sebagai persediaan,pihak admin akan memberikan grant author kepada pelajar-pelajar 2nd year yang berminat.Adik-adik boleh menulis di blog ini apa yang adik-adik study,contoh-contoh soalan OSCE,SEQ,MCQ dan sebagainya.Mungkin juga adik-adik boleh kongsi mnemonics yang dicipta.
sharing is charity
Ok,pihak admin dah invite beberapa orang 2nd year untuk menjadi author.Adik-adik yang berminat,bolehla emailkan kepada pihak admin(azizishaukani@gmail atau ainaaismail@gmail.com) alamat gmail adik-adik.nanti akan kami invite kan.
Masalah pertama para new author adalah tidak tahu macam mana nak tulis post kan.Ini step-stepnya:
  1. APPROVEkan invitation email
  2. masukkan google id dan password
  3. klik NEW POST
  4. Akan keluar satu board/skrin untuk menulis
  5. lepas tu PUBLISH POST
  6. -settle-

selamat menulis,berkongsi ilmu dan berjuang untuk exam!!!

5 comments:

Anonymous said...

bagus

tronx013 on May 7, 2009 at 5:43 PM said...

apa yg bagusnye??? anonymos...huhuh wat2 tak tau ni...

SYed on May 7, 2009 at 9:28 PM said...

kalau bagos boleh la post2 kan soalan or anything yg boleh dishare..agak bosan ni..

hmm..saya malas nk menulis lg ni..tp tgk la..kalau tergerak hati ni nak merajinkan diri.. :)

ainaa ismail on May 7, 2009 at 11:51 PM said...

syed dah diadd jadi author belum?bagi email,nanti akak addkan,ajakla kawan2 yg lain,kalausatu batch tulis satu post,bayangkan berapa banyak boleh dapat.mana tau kebarangkalian membantu tinggi.tak masuk exam takpa,janji mudahkan kita faham content tu.thanks=p

SYed on May 7, 2009 at 11:56 PM said...

okay..nanti saya tanya kawan2 yg laen,ramai sbenarnya yg berbakat..haha..later i'll post to your email!thx.

 

the power of sharing Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template